Enzo Knol

Knol

Enzo knol, met onder andere een bekende uitspraak van Enzo: #Knolpower

Het bijhouden van in ‘dagboek’ op Youtube, ook wel vloggen is sinds een tijdje sterk aan het groeien op Youtube. Steeds vaker verschijnen er kanalen waar vlog’s op worden gepost. De inhoud van vlog’s kunnen variëren, zo gaat bij wijze van spreken de een over make-up, de ander over games en weer een andere ‘vlogger’ legt gewoon zijn dagelijkse leven vast. Het vastleggen van het dagelijks leven, dat is precies wat de zeer succesvolle Enzo Knol doet. Onze derde review gaat dus over: Enzoknol.

Enzo knol is het broertje van Milan Knol, die ook een fenomeen op Youtube is en Enzo ook heeft aangespoord om een Youtube kanaal te beginnen. Dit blijkt een goed idee van Milan Knol omdat Enzo een ware hit is op Youtube. Zo worden de vlogs  van Enzo Knol goed bekeken, met gemiddeld zo’n 250.000 views! Daarnaast maakt Enzo Knol ook filmpjes over de game ‘Minecraft’ (voor de niet-gamers onder ons: een zeer populaire computergame) die dagelijks ook zo’n 200.000 kijkers hebben. Enzo Knol heeft inmiddels ruim 470.000 abonnees.

Zoals gezegd maakt Enzo Knol zowel vlog’s en andere video’s, Enzo is echter niet de enige die in de video’s te zien is want regelmatig is ook zijn vriendin Dee te bewonderen in de vlog’s. Daarnaast filmt Enzo ook vaak met vrienden en niet te vergeten zijn huisgenoot Mark, die ook actief is op Youtube (zie: Youtube.com/user/gekkemarkie). In principe filmt Enzo geen hele bijzondere zaken, hij filmt namelijk gewoon de dingen die hij op een dag doet. Ondanks de gewone (in hoeverre Enzo Knol ‘gewoon’ is) video’s gebeurt er altijd wel iets leuks in de vlog’s!

De video’s van Enzo Knol zitten echter niet helemaal vol met grappen en grollen, er is namelijk ook ruimte voor serieuze zaken. Een goed voorbeeld hiervan is de video waarin Enzo aandacht besteed aan pesten, waar de zelf gepeste Enzo fel op tegen is. Klik voor die vlog hier: www.youtube.com/watch?v=ETB0V6nQIIQ. Niet alleen op Youtube besteed Enzo aandacht aan serieuze zaken, hij is namelijk ook ambassadeur van de Blauwe kaart!

Een dag uit het leven van Enzo Knol zie je hier:

Verdere links naar Enzo Knol:

Youtube: www.youtube.com/EnzoKnol

Website: www.knolpower.nl

Twitter: www.twitter.com/enzoknol

Plaats een reactie